Touratech Compañero Boreal – Motorcykelställ för det nordiska klimatet

Touratechs tvådelade motorcykelställ Companero Boreal är ett klimatanpassat och luftigt regnskydd som passar väl in på vårt nordiska klimat. Stället är uppbyggt av lager på lager med ett laminerat, vattentätt ytmaterial av Gore Tex. Hela plagget andas friskt genom stora vattentäta ventilationsöppningar och kan varieras med ett urtagbart foder beroende på väder och vind.

MC kläder för alla väder

Touratech Compañero Boreal är ett 100 % vattenavstötande och vindstoppande ställ vilket passar perfekt för MC. Stället går att variera och regleras för alla väderslag från låga temperaturer till riktigt varma dagar. Utan det urtagbara fodret blir plagget lätt och luftigt för en försommartur. Vid riktigt varma dagar upp till 30 grader kan man även reglera ventilationen i jackan och byxorna genom att öppna upp alla lager för att få en rejäl luftgenomströmning.

Ett klimatsmart kvalitetstillbehör

MC-stället Touratech Compañero Boreal är ett riktigt kvalitetstillbehör för touring och äventyr som ger dig god garanti när det gäller rejält skydd. Det kan ses som dyra plagg men i längden är stället ett klimatsmart val, både slitstarkt och hållbart jämfört med många andra liknande ställ. Priset ligger också i själva designen som är utförd av en spansk välrenommerad designgrupp.

Valet av MC-ställ kan vara avgörande

Det finns otaliga variationer av MC-ställ ute på marknaden anpassade både för den stilmedvetne och den prismedvetne. Valet är naturligtvis viktigt om man inte bara är fokuserad på priset utan även på hållbarhet och funktion, speciellt om väder och vind varierar från låga temperaturer till riktigt varma dagar. För den nordiska klimatzonen kan rätt ställ vara helt avgörande för en behaglig MC färd, något som Touratech också har tänkt igenom med sitt ställ Compañero Boreal, ett stiligt och väderbeständigt plagg i en klass för sig.