MC Mässan i Göteborg

MC Mässan i Göteborg är en höjdpunkt för alla motorintresserade. MC-eventet är årligen återkommande på Svenska Mässan i Göteborg och lockar en stor mängd besökare från hela landet, i år hela 38 000. Folk kommer dit för att se de senaste nyheterna från olika motorcykeltillverkare och alla de senaste tillbehören. Allt för att vara uppdaterade inför kommande säsong.

Ett myller av utställare

På MC Mässan finns ett myller av utställare från hela Norden som har kommit för att visa upp sig själva och sina produkter. Det är allt ifrån säljare av motorcyklar, både landsväg och offroad, till försäljning av tillbehör och övrig utrustning för motorcyklar. Som besökare kan man dessutom delta i olika aktiviteter och tävlingar inne på mässan för att vinna fina priser.

Jimmy från Rackartygarna

En av de mest välkända profilerna som alla besökare kunde ta del av på mässan var Jimmy Olsson från Rackartygarna. Dessa har en egen populär kanal på Youtube och de har även tävlat i Talang. Jimmy själv har ställt upp i mängder av tävlingar inom både EM och SM och är dessutom grundare av extremsportshowen Mayhem. Jimmy bjöd på show vid huvudentrén och fanns även att hitta i sin egna monter.

MC Mässan i välgörande samarbete

Som om det inte vore nog med den action som erbjuds på mässan, bidrar den också till välgörande ändamål då den har ett samarbete med både Barndiabetesfonden och Barncancerfonden. Detta innebär att alla intäkter från en del av de tävlingar och aktiviteter som hålls, går till fondernas viktiga arbete för sjuka barn. De tävlingar där alla intäkter oavkortat går till detta viktiga ändamål är bland annat däckbytartävlingen och MC-Tjuren.