Honda MT-5

Honda MT-5 är en odödlig klassiker när det kommer till mopeder. Det är en fyrväxlad moped som tillverkades mellan åren 1982 till 2000. Den drivs av bensin och har tillverkats i ett antal olika färgkombinationer. Färgerna som använts har varit gul/svart, vit/blå, röd/vit, svart/röd och gul/blå. En jubileumsmodell tillverkades i färgen röd/blå.

hondamt5Moped med tvåtaktsmotor

Honda MT-5 är en tvåtaktsmoped som drivs av bensin. Den är encylindrig och har en bensintank på 6,8 liter. För den som är mer intresserad av utseendet än insidan på mopeden, så finns en mängd stylingdetaljer. Exempelvis finns höjningsinsatser, lykta med dubbla insatser, annan framskärm och andra typer av blinkers att montera. På så vis kan du göra din MT-5 mer personlig.

En kär klassiker

Honda MT-5 är är en maskin som sent kommer försvinna från vägarna. Många av oss har någon form av relation till dessa maskiner, genom att vi antingen ägt en själv eller någon vi känner har ägt en sådan. En moped fungerar perfekt i vardagen för små utflykter eller till och från arbetet. De är dessutom betydligt mer bränslesnål än många bilar.

Mångsidig och användbar för flera generationer

Mopeden är en klassiker som fungerar för de flesta. Det är dessutom roligt att kunna sätta sin egen prägel på maskinen genom att till exempel kunna byta ut delar som lyktor och skärmar. Motorn är lagom och med en bensintank på 6,8 liter plus en liters reservtank går det att komma långt utan att behöva tanka. Upplev nostalgi eller upptäck en ny moped med Honda MT-5.